ΕΛΛΗΝΙΟΝ

 


ένα ίδρυμα-ελπίδα για τον σκόπιμα πανταχόθεν βαλλόμενο Ελληνισμό
Το ΕΛΛΗΝΙΟΝ είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρία με σκοπόν την μελέτη και προβολήν του Ελληνικού πολιτισμού και της Ελληνικής Ιστορίας.
Εάν προσέξετε θα αντιληφθήτε αμέσως,ότι υπάρχει σκόπιμος πολεμική, εναντίον του Αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού. Το κράτος αδιαφορεί ή καταδιώκει ότι δήποτε σχετίζεται με την Αρχαίαν και Βυζαντινήν Ελλάδα.
Η προσπάθεια είναι να προβληθή ο Ελληνισμός στην κοινωνία μας και να οπλισθούν με υποδείγματα και ηθικά-ιστορικά όπλα οι Νέοι μας.
Απαραίτητη λοιπόν η ηθική και υλική συμπαράσταση των πραγματικών Ελλήνων, στον παρακάτω αριθμό λογαριασμού της Εμπορικής.
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ ΤΕΤΡΑΚΤΥΟΣ ΤΟ "2002"
Η προσπάθειά μας να προβάλλουμε φιλελληνικές προσπάθειες είχε σαν αποτέλεσμα να πέσουμε σε σφάλματα όπως ήτο η προβολή του ΕΛΛΗΝΙΟΥ.
Απολογούμεθα αν παρασύραμε, άθελά μας, κάποιους να ενισχύσουν οικονομικά αυτή την προσπάθεια και χάθηκαν τα χρήματά τους
Για την ιστορία να πούμε ότι ο τελευταίος από τηλεοράσεως οικονομικός απολογισμός του ΕΛΛΗΝΙΟΥ έδειχνε περιουσία 2 ακινήτων στην Αθήνα και άνω των 30.000.000 δρχ. σε καταθέσεις. Άγνωστο ποιοί τα "τσέπωσαν".

   
 
[ Πίσω ΤΕΥΧΟΣ 8ον]