ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙ
 

Αγαπητή "ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ ΑΕΙΓΝΗΤΕ",
η είδησις είναι:
ο Μπίλι, η πρώτη κούκλα "γκέι", έκανε το ντεμπούτο της στις ΗΠΑ.. Έχει ύψος 32 εκατοστά, αθλητικό παράστημα και διαθέτει μεγάλη "γκαρνταρόμπα" από ναυτικό κοστούμι μέχρι στολή κάου-μπόυ. Δεν έχει όπλα και είναι "ρομαντικός", λέει ο κατασκευαστής του. Εκτός από αυτά, η κούκλα διαθέτει και cd με τραγούδια, βίντεο άλμπουμ κλπ που πωλούνται ξεχωριστά..... Τιμή 50 δολλάρια....
η απορία:
Ποιά να είναι άραγε η χρησιμότης αυτού του παιγνιδιού; Το παιγνίδι, ο αγαπημένος σύντροφος των παιδιών, που διαπλάθει τις ευαίσθητες ψυχές των, χρησιμοποιείται εντέχνως από τους εξουσιαστές που ρυθμίζουν τις τύχες των μη σκεπτομένων αλλοτριωμένων ανθρωπίνων αγελών....
Τα μηνύματα των παιγνιδιών κατευθύνονται στο υποσυνείδητο όπου και εδραιώνονται σταθερά.
Τα μηνύματα της "γκέι" κούκλας, της "γκέι" συμπεριφοράς, είναι μηνύματα επιθυμητά στους εξουσιαστές.
Στην εποχή που διανύουμε, το μάρκετινγκ και ο καταναλωτισμός χρειάζονται πολύ τους "γκέι". Εξ άλλου, οι επιλογές των "γκέι" δημιουργούν λιγότερα προβλήματα στους διαχειριστές των κοινών, επειδή καθώς αποφεύγουν την δημιουργία οικογενείας, έχουν και λιγότερες απαιτήσεις.
Δεν θα διαδηλώσουν π.χ. για να διεκδικήσουν αξιοπρεπή οικογενειακά επιδόματα, λειτουργία καλών βρεφονηπιακών σταθμών, ευχάριστες αίθουσες διδασκαλίας κ.ά.
Είναι ως εκ τούτου συμπαθής η "γκέι" κούκλα. Με τις ευλογίες των εξουσιαστών, θα επιδοθούν οι πολυεθνικές εταιρείες κατασκευής μαζικών ομοιομόρφων παιγνιδιών, στον εφοδιασμό των ατελείωτων ερμαρίων των γιγαντιαίων πολυκαταστημάτων. Η διαφήμισις θα κατευθύνει τους άβουλους καταναλωτές να αποκτήσουν το νέο "είδωλο". Ας αντισταθούμε!

Εριφύλη Mιχαηλίδου.-Κάτανα.
Καβάλα

   
 
[ Πίσω TEYXOΣ 12ον]