Ο ΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΠΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΣΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ

 

Η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ είναι ένα από τα γνωστά-άγνωστα κέντρα εξουσίας ή ξένα κέντρα αποφάσεων, όπως τα αποκαλούν οι πολιτικοί του τόπου μας. Οι συναντήσεις των μελών είναι υπέρ μυστικές και άκρως απόρρητες. Μέλη της λέσχης είναι άνθρωποι με μεγάλες επιρροές και βαθύπλουτοι. Ακόμη και βασιλείς. Ουσιαστικά, μέλη είναι οι πλουσιώτεροι άνθρωποι του δυτικού κόσμου και ανώτατοι κρατικοί λειτουργοί των μεγάλων δυνάμεων της δύσεως και εγκέφαλοι του σιωνισμού. Η τελευταία συνάντησή τους έγινε στο Κίνγκ Σίτυ του Τορόντο και τελείωσε στις 2 Ιουνίου 1996. Δυστυχώς για τους Μπίλντερμπέργκερς, και ευτυχώς για μας, το μυστικό της άκρως απορρήτως οργανωθείσας συναντήσεώς τους διέρευσε από μια τοπική αντιεξουσιαστική οργάνωση (Νew World Order Intelligence Update, με διεύθυνση στο ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ http://www.inforamp.net/~jwhitley). Έτσι έγιναν γνωστά τα ονόματα των συμμετεχόντων και κάποιες αποφάσεις τους. Οι Καναδοί ξεσηκώθηκαν όταν έμαθαν την απόφαση της Μπίλντερμπεργκ για απόσχιση του Κεμπέκ σε πρώτη φάση και ένωση του Καναδά με τις ΗΠΑ σε δεύτερη (περί το 2005). Την συνάντηση βέβαια παρηκολούθησαν οι επιφανέστεροι των Καναδών όμως τα περί Καναδά λίγο αφορούν τους Έλληνες. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι συμμετέχοντες στην λέσχη δεν προσκαλούνται βάσει κάποιου πρωτοκόλλου.
Δηλαδή, σε όποιο μέρος κι αν γίνη η συνάντηση δεν είναι υποχρεωτικό οτι θα προσκληθή ο τοπικός ηγέτης ή υπουργός εξωτερικών ή δήμαρχος. Ούτε προσκαλούνται να συμμετάσχουν όλοι οι ηγέτες ή υπουργοί εξωτερικών των χωρών της Δύσεως. Για παράδειγμα, όταν τον Σεπτέμβριο του 1958 έγινε η συνάντηση της Μπίλντερμπεργκ στο Παλάς Χοτέλ του Μπάξτον στο Ντέρμπυσάιρ της Αγγλίας, ο δήμαρχος αγνοήθηκε το ίδιο και η βασίλισσα της Αγγλίας από τον πρίγκιπα Βερνάρδο της Ολλανδίας ο οποίος δεν κατεδέχθη ούτε να της τηλεφωνήση. Η επιλογή των προσκεκλημένων γίνεται με κριτήριο το τι έχουν να τους διατάξουν να πράξουν. Έτσι, όταν πληροφορηθήκαμε ότι στην συνάντηση συμμετείχε ο Θ. Πάγκαλος, (κατόπιν διαταγής φυσικά) εννοήσαμε ότι του εδόθη η διαταγή για άμεσες εκλογές και η διαβεβαίωση οτι θα κερδίσει ο Σημίτης... Το ταξίδι αυτό του κ. Παγκάλου κρατήθηκε απόρρητο
Από τότε που τα οικονομικά και σιωνιστικά συμφέροντα κυβερνούν τον πλανήτη, οι εκλογές σε μερικές δυτικές χώρες είναι απόλυτα προβλέψιμες. Γιά παράδειγμα, ο Μπίλ Κλίντον, είχε ήδη γίνει ο εκλεκτός της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, ένα έτος προ των Αμερικανικών εκλογών του 1992. Στην συνάντηση της Μπίλντερμπεργκ, στις αρχές Ιουνίου του 1991 στο Μπάαντεν-Μπάαντεν της Γερμανίας, στην οποία εκλήθη να είναι παρών, του εδόθη η εντολή της μελλοντικής προεδρίας.
Τότε αυτός, κατόπιν συγκεκριμένων εντολών-οδηγιών, αμέσως μετά τις συσκέψεις με τα "αφεντικά" της Μπίλντερμπεργκ, ταξίδεψε μυστικά, στις 9 Ιουνίου για την Μόσχα. Γιά μία και μισή ώρα, την Τρίτη 9 Ιουνίου, συναντήθηκε με τον υπουργό εσωτερικών της Ρωσσίας, τον Βαντίμ Μπακατιν. Ο Μπακάτιν ήταν υπουργός στην καταδικασμένη κυβέρνηση του Γκορμπατσώφ και βρισκόταν στο αποκορύφωμα της προεκλογικής του εκστρατείας διότι οι Ρωσσικές εκλογές ήταν μόλις σε έξη μέρες. Παρ' όλο τον υπερβολικό φόρτο εργασίας του όμως, βρήκε μιάμιση ώρα να κουβεντιάση με τον "περίεργο" κυβερνήτη του Αρκάνσας. Ο λόγος είναι ότι έτσι διέταξαν τα παγκόσμια "αφεντικά". Όποιος όμως υπακούει στα αφεντικά ανταμοίβεται. Ο Γκορμπατσώφ έχασε τις εκλογές, ο Μπακάτιν όμως ανταμοίφθηκε από τον Γέλτσιν με την αρχηγία της ΚαΓκεΜπε.
Η Μπίλντεμπεργκ έστειλε τον Κλίντον στην Μόσχα για να κανονισθή το "θάψιμο" του φακέλλου του από την KGB. Ως γνωστόν ο Κλίντον ήταν κατά του πολέμου του Βιετνάμ και για να μην στρατευθεί δραπέτευσε στον Καναδά. Αφού κανονίσθηκαν αυτές οι λεπτομέρειες, σε δυόμιση μήνες ανεκοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ.
Σήμερα, ο Κλίντον παραμένει ο υποστηριζόμενος της Μπίλντερμπεργκ. Την ανανέωση της εμπιστοσύνης την έλαβε το περασμένο καλοκαίρι (τέλος Μαΐου αρχές Ιουνίου) στην συνάντηση της Μπίλντερμπεργκ στο Κίνγκ Σίτυ του Τορόντο. Ο εντολοδόχος ήταν ο συνεργάτης του Τζώρτζ Στεφανόπουλος (ο γνωστός γενίτσαρος) ο οποίος μετέφερε το μήνυμα στον Μπίλ. Έτσι ξέρουμε ποιός θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές των ΗΠΑ....
Είναι λογικό για κάποιον αμύητο να αναρωτηθή λογικά άν μια χούφτα ανθρώπων κυβερνά ουσιαστικά τον πλανήτη. Ο αξιόπιστος συγγραφέας, Μαλαχίας Μάρτιν, ο οποίος έχει διασυνδέσεις με υψηλά ισταμένους παγκοσμίως, στο βιβλίο του THE KEYS OF THIS BLOOD, το οποίο κυρίως αναφέρεται στον Πάπα αναφέρει μια σημαντική λεπτομέρεια. "ο διάσημος τηλεπαρουσιαστής Μπίλ Μόγιερς, σε ένα δεκαπενθήμερο ταξίδι σε όλο τον κόσμο στο οποίο συνόδευε τον Ροκφέλλερ, αντελήφθη και δήλωσε οτι περίπου 12-15 ανθρωποι παίρνουν καθημερινές αποφάσεις για την ρύθμιση της ροής κεφαλαίων και αγαθών στον πλανήτη."
Όσον αφορά στην μυστικότητα και στον τρόπο παρουσίασης της Μπίλντεμπεργκ από τον τύπο, οι εντολές είναι σαφείς. Θα παρουσιάζεται μόνο ότι θέλει η Λέσχη, όταν το θέλη και όπως το θέλει. Ένας αρθρογράφος των Φαϊνάνσιαλ Τάιμς της Αγγλίας, ο Γκόρντον Τέδερ, έγραψε οτι "Αν η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ δεν είναι κάποιο είδος συνωμοσίας, παρουσιάζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται σαν μια άψογη απομίμηση συνωμοσίας". Ο Τέδερ διετάχθη να μην ξαναγράψη τίποτα για την Μπίλντερμπεργκ στην εφημερίδα και σε διάστημα ενός έτους απελύθη. Τέτοιου είδους αντιμετώπιση δημοσιογράφων είναι ενδεικτική και παραδειγματική για επίδοξους ερευνητές που θα τολμήσουν να ερευνήσουν την αλήθεια. Έτσι εξηγείται το πέπλο μυστικότητος που καλύπτει την Μπίλντερμπεργκ και η απροθυμία των μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδων να ασχοληθούν εκτενώς με αυτήν. Και έτσι, οι Έλληνες πολιτικάντηδες οι οποίοι διαβάζουν το πολύ μια-δύο εφημερίδες δηλώνουν πλήρη άγνοια για τα "άγνωστα κέντρα εξουσίας".
Εξαίρεση αποτελεί η εφημερίδα του Τορόντο TORONTO STAR η οποία απεκάλυψε και αρθρογράφησε για την τελευταία συνάντηση και έδωσε τα ονόματά τους. Αντιγράφουμε λοιπόν τα ονόματα των "αφεντικάνθρωπων" εξ Αμερικής που έδωσαν τις εντολές στον Πάγκαλο:
1...Ντέιβιντ Ροκφέλλερ (επίσης πρόεδρος της τριμερούς)
2...Χένρυ Κίσσινγκερ (γεν. γραμματέας της τριμερούς)
3...Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ
4...Πώλ Αλέρ, πρόεδρος της ΧΕRΟΧ
5...Ντουαίην Αντρέας, πρόεδρος της Archer-Daniels-Midland
6...Γουίλιαμ Μπάκλευ του περιοδικού NATIONAL REVIEW
7...Τζών Κορζάιν, πρόεδρος της Golgman-Sachs
8...Τζών Μπριάν, πρόεδρος της Sarah Lee Corp.
9...Χενρυ Κράβις της χρηματιστηριακής Kohlberg, Kravis Roberts
10..Τζών Σάινκμαν πρόδρος της τράπεζας Amalgamated
11..Αλεχ Τρότμα πρόεδρος της αυτοκινητοβιομηχανίας FORD
12..Λόυντ Μπένσον, πρώην υπουργός οικονομικών των ΗΠΑ
13..Στάνλευ Φίσερ, πρόεδρος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
14..Τσαρλς Φρίμαν, πρώην υφυπουργός Αμυνας ΗΠΑ
15..Ουίνστον Λόρντ, υφυπουργός εξωτερικών ΗΠΑ
16..Σαμ Ναν, γερουσιαστής ΗΠΑ
17..Γουίλιαμ Πέρυ, υπουργός άμυνας ΗΠΑ
18..Τζων Γουάιτχεντ, πρώην υφυπουργός εξωτερικών
19..Τζώρτζ Σόρος, χρηματιστής.
Από την παραπάνω κατάσταση βλέπουμε οτι οι αμερικανοεβραίοι σιωνισταί αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία. Αυτοί οι άνθρωποι κυβερνούν τον κόσμο. Τελευταίο αφήσαμε τον Σόρος, γνωστό φιλοσκοπιανό, λόγω των μεταλλείων Χαλκιδικής. Οι άνθρωποί του είναι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι. Η ελληνοαμερικανική εφημερίδα ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ ζήτησε επίσημα ονομαστική κατάσταση των μετόχων της TVX GOLD. Φυσικά, ουδέποτε την έδωσαν. Από παρακολούθηση όμως ξέρουμε οτι είναι στελέχη του ομίλου εταιρειών του Σόρος. Στην συνάντηση της Μπίλντερμπεργκ ο δύστυχος κ. Πάγκαλος πρέπει να πιέσθηκε πολύ για την λειτουργία του εργοστασίου χρυσού το οποίο αποκαλούν επένδυση. Πρόκειται όμως για απέκδυση αισχίστου είδους.
Πέρα από λίγες θέσεις εργασίας (περίπου 100 άνθρωποι θα απασχοληθούν στην μονάδα χρυσού) βραχυπρόθεσμα, ο λαός της Χαλκιδικής δεν έχει να κερδίση τίποτα εκτός από την ολική καταστροφή του περιβάλλοντος. Η εθνική οικονομία θα χάση τόνους χρυσού, αργύρου και άλλων μεταλλευμάτων με μόνο αντάλλαγμα λίγες θέσεις εργασίας. Ο Σόρος θα αποκτήση οικονομική βάση στην Μακεδονία και οι πράκτορές του θα οργώσουν την ιερή γή μας σπέρνοντας όλεθρο. Στις γειτονικές χώρες οι πράκτορες του ΣΟΡΟΣ είναι κράτος εν κράτει. Σε αυτόν τον τόπο όχι μόνο δεν κυβερνούν οι Έλληνες αλλά δεν υπάρχουν υπεύθυνοι και ένοχοι για κανένα εθνικό έγκλημα όπως η σκόπιμα μεθοδευθείσα πτώχευση των μεταλλείων και η προικοδότηση των καπιταλιστών-σιωνιστών με τα καζίνα ώστε να μην μένει συνάλλαγμα στην χώρα. Το πέρασμα των μεταλλείων σε ξένα χέρια είναι η χαριστική βολή στην οικονομία της Μακεδονίας.
Επανερχομενοι στην Μπίλντεμπεργκ παρουσιάζουμε τους ευρωπαίους συμμετέχοντες.
Βασίλισσα της Ολλανδίας Βεατρίκη,
Βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία,
Φρανσίσκο Πίντο πρώην πρωθυπουργός της Πορτογαλίας,
Λόρδος Κάριγκτον πρώην Γ.Γ. του ΝΑΤΟ,
Μαρτι Αχτισαρί πρόεδρος της Φιλανδίας,
Φράνς Βρανίτσκυ καγγελάριος της Αυστρίας,
Αντώνιο Βιτορίνο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας,
Φρίτς Μπόλκεστάιν αρχηγός του κόμματος φιλελευθέρων της Ολλανδίας,
Ιακώβ Ιλονιέμι πρώην Φιλανδός πρέσβυς στις ΗΠΑ,
Λιονέλ Ζοσπέν αρχηγός των σοσιαλιστών Γαλλίας,
Μαξ Κόνσταμ του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πολιτικής στο Βέλγιο,
Φιλίπ Μάινσταντ υπουργός οικονομικών του Βελγίου,
Αντ Μέλκερτ υπουργός πρόνοιας της Ολλανδίας,
Τζών Μόνκς αρχηγός της Ενώσεως της Μ. Βρεττανίας,
Μάριο Μόντι κομισσάριος της Ε.Ε.,
Γιαν Πέτερσον αρχηγός του κόμματος των συντηρητικών της Νορβηγίας,
Μάλκομ Ρίφκιντ υπουργός εξωτερικών της Βρεττανίας,
Μόνα Σαλίν Σουηδή βουλευτής,
Κλάους Σουάμπ πρόεδρος του Δ.Ν.Τ.,
Πήτερ Σάδερλαντ πρώην πρόεδρος της ΓΚΑΤΤ και παγκοσμίου οργανισμού εμπορίου,
Ρενάτο Ρουτζιέρο πρόεδρος του παγκοσμίου οργανισμού εμπορίου,
Τζέιμς Γούλφενσον πρόεδρος της World Bank,
Καρελ Βούρστην πρόεδρος της Ολλανδικής Heineken,
Μάρτιν Τέιλορ αξιωματούχος της αγγλικής τράπεζας Μπάρκλεϋ,
Μωρίς Τάμπακσμπλατ πρόεδρος της Ολλανδικής Unilever,
Γιούργκεν Σρέμπ πρόεδρος της Μερσεντές,
Σιμόν Ρόμπερτσον πρόεδρος της αγγλικής Kleinwort Benson Group,
Ντήτριχ Κάρνερ πρόεδρος της αυστριακής Erste Allgemeine-Generali Aktiengesclischaft,
Πετερ Τζόμπ ανώτατος αξιωματούχος του Ρώυτερς,
Γιαν Χιούγκεμπαερτ πρόεδρος της βελγικής τράπεζας Almanij-Kredietbank Group,
Γουέστι Χόγκχ πρόεδρος της νορβηγικής Leif Hoegh & Co.,
Ετιέν Νταβινιόν της Societe General de Belgique,
Μπερτράντ Κολόμπ πρόεδρος της γαλλικής Λαφαρζέ,
Ζαϊμέ Καρβαργια Ουρκίτο πρόεδρος της Ισπανικής Iberformento,
Φράνκο Μπερνάμπε της ιταλικής Ente Nazionale Idrocarburi,
Πέρσυ Μπάρνεβικ πρόεδρος της σουηδικής ABB Asca Brown Boveri,
Αντερς Ασλούγκ από το εν σουηδία ίδρυμα για την διεθνή ειρήνη Κόρνεγκι,
Τζοβάνι Ανιέλι πρόεδρος της FIAT
και από την Ελλάδα ο Γεώργιος Δαυίδ πρόεδρος της 3Ε.
Από την Τουρκία προσεκλήθησαν (;) οι χρήσιμοι για τους εξουσιαστές αξιωματούχοι της Κεντρικής Τράπεζας Τουρκίας Εμρέ Γκιονενσάι, πρόεδρος,
και ο Γαζί Ερσέλ.
Με μεγάλη μας θλίψη θα περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα των μυστικών αποφάσεων της Μπίλντερμπεργκ για την πατρίδα μας. Οι ενδείξεις είναι άκρως ανησυχητικές για απώλεια εθνικών εδαφών..... Κάθε τέλος όμως έχει μια καινούργια αρχή. Ας αγωνισθούμε να κάνουμε αυτή την αρχή ΕΛΛΗΝΙΚΗ....

Γρηγόρης Μπέλλος

   
 
[ Πίσω ΠΟΛΙΤΙΚΗ] [ Πίσω ΤΕΥΧΟΣ 9ον]